2025 Julemiddag

Publisert av Greta Krane den 05.12.25.

Eivind Knutsen var toast master og ønsket alle 77 medlemmer velkommen. Noen var litt forsinket pga været,- det var full vinter med mye sne og vind. Til middag fikk vi pinnekjøtt og ribbe med alt av tilbehør. Ribba var spesielt god, den var perfekt stekt og med sprø svor. Så bra at de måtte sette på ekstra ribbe. Til dessert var det karamellpudding og riskrem med rød saus. 

Eivind hadde som alltid en god historie å fortelle. Og Oddbjørn Nilsen fortalte litt om foreninga og medlemsutviklinga. Vi har fått 30 nye medlemmer i 2025 og vi er nå 154 medlemmer. Det var mange av de nye medlemmene som var på julemiddagen, og alle ble presentert og fikk si noen ord om seg selv. Svein Høgset informerte om blomster-vanningslistene.

Som vanlig veldig god stemning.

Styret takke alle for oppmøtet og for å bidra til en trivelig kveld.

Eivind inspiserer  

Anne og Geir, inn fra sneføyka

Karin og Laila  

Stein Tore, Unni og Astrid  

Tor og Jan Børre fra fastlandet var litt sein..  

Men de slapp inn

Viktor, Bjørnar, Johnny, Tove og Arild  

Nye medlemmer, Stein Are, Geir Morten, Karl Tore og Steinar

Yngve, Johny og Anne

Arthur, Randi, Torhild, Stein Are og Astrid  

Kåre, Arna, Marit, Svein og Bjørg

Inger Marie, Bente og Åge. Unni bak

Unni

Veldig god mat

Karin, Synnøve og Espen

Ryddeguttene, Eivind og Oddbjørn

Eivind har nedtelling til desserten

Stein Are er klar

Karamellpudding  

Arthur

Karamellpudding eller riskrem med rød saus

Leif, Anne

Harald og Bente  

Tor Raymond og Sturle

Rydding til slutt, Karin og Kristine

Kristine og Oddbjørn E.